• 70% korting

    De Plantwijzer
    De Plantwijzer

    Leer door het inkleuren van prachtige mandala's de kenmerken en het medicinale gebruik van ruim 100 kruiden. Eenvoudig en ontspannend.

    € 299,00 € 89,00

De Plantwijzer

De wijzer waar jij wijzer van wordt!

Ik raad mensen altijd aan om eerst de cursus Kruiden Leren Kennen te doen en daarna pas de lessen te volgen in De Plantwijzer. Met de kennis van de cursus Kruiden Leren Kennen is het eenvoudiger om de individuele kruiden te leren.

 

Unieke leermethode

 

Leer alles wat je moet weten over het veilig gebruik van geneeskrachtige planten. Volg die lessen die jij wilt volgen over de planten, struiken en bomen die jou interesseren. Leer naast de medicinale waarde ook de voedzame waarde en andere toepassingen van meer dan 100 kruiden.

 

 

Leren door te kleuren

 

Van iedere plant, struik of boom kun je een prachtige mandala downloaden. Kleur de mandala in aan de hand van de gegeven kleurinstructies en leer zo alles wat je moet weten over de kenmerken en het medicinale gebruik van planten, struiken en bomen van over de hele wereld.

 

 

 

Inclusief video's waarin ik je de plant, struik of boom van dichtbij laat zien, zodat je deze kunt herkennen in de natuur.

De aangevinkte vakjes geven aan dat die lessen al voldaan zijn door de cursist. Bovenstaande is een voorbeeld.

 

De Plantwijzer geeft je toegang tot alle lessen over de individuele kruiden in één complete en uitgebreide database. Na het volgen van de lessen kun je deze database altijd blijven gebruiken als naslagwerk.

 

© 2019 - 2023 Plantenliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel