Veel gestelde vragen

 

1. Welke betaalwijzen worden ondersteund?

Je kunt voor alle producten met iDeal (vanuit NL) en Bancontact (vanuit BE) betalen.

 

2. Hoe krijg ik toegang tot de digitale producten van Plantenliefde?

Na je bestelling ontvang je binnen 2 werkdagen een e-mail met de instructies om een wachtwoord aan te maken. De digitale producten van Plantenliefde staan op een andere website. Als je al een wachtwoord hebt aangemaakt, kun je inloggen door helemaal onderaan deze pagina of onder het linkermenu op INLOGGEN te klikken. Deze link brengt je naar de inlogpagina waar je kunt inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

 

3. Wat is het verschil tussen De Plantwijzer en Kruiden Leren Kennen?

In De Plantwijzer leer je de individuele kruiden, maar om deze cursus te kunnen volgen heb je de basiskennis uit Kruiden Leren Kennen nodig. De Plantwijzer is het vervolg op Kruiden Leren Kennen.

In Kruiden Leren Kennen leer je de 16 plantenfamilies en de 8 inhoudsstoffen. Met deze basiskennis is het makkelijker om de inviduele kruiden te leren.

 

4. Houd ik altijd toegang tot de digitale producten van Plantenliefde?

Ja, na bestellen heb je levenslang toegang en sta ik tot je beschikking voor het beantwoorden van je vragen over de lesstof.

 

5. Kan ik de cursus(sen) van Plantenliefde in mijn eigen tijd en tempo volgen?

Ja, je kan de lessen in je eigen tijd en tempo volgen.

De cursus Kruiden Leren Kennen heb ik ingedeeld in weken. Ik raad je aan om de volgorde van de cursus aan te houden.

De lessen in De Plantwijzer kun je zelf indelen. Tevens kun je De Plantwijzer gebruiken voor het opzoeken van specifieke informatie over een kruid. Ik raad je wel aan om eerst de cursus Kruiden Leren Kennen te doen en daarna pas de lessen in De Plantwijzer te volgen.

 

6. Ik heb geen printer, kan ik de kleurplaten per post ontvangen?

Nee, dat is voorlopig niet mogelijk. In de toekomst zou het kunnen dat er gedrukt studiemateriaal verkrijgbaar is. Heb je hier interesse in? Laat het me weten via het contactformulier. Hoe meer vraag naar gedrukt studiemateriaal, hoe eerder het verkrijgbaar zal zijn.

 

© 2019 - 2023 Plantenliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel